Vi benytter cookies. Læs om dem her. Ved at browse vores site, accepterer du vores privatlivspolitik

Cookies used by BASIC CPH
2022-09-16 14:53:24 - Kategorier: Kampagne, Mode, Model jobs, Modeller

ZARA på fotoskydning med seje børnemodeller fra BASIC COPENHAGEN KIDS

BASIC CPH er endnu engang stolte af, at kunne præsentere et stærkt samarbejde med det store spanske brand, ZARA. Hvor vi bookere på bureauet tidligere har fløjet vores unge modeller til Spanien for at skyde billeder (senest tilbage i 2019), så skulle det store brand nu skyde i den populære storby, København og her var BASIC CPH klar til at levere de skønne ansigter.

Læs nyheden: ZARA på fotoskydning med seje børnemodeller fra BASIC COPENHAGEN KIDS
2020-06-06 10:47:34 - Kategorier: Mode, Model jobs, Modeller

Skønne børnemodeller i design fra Christina Rohde

BASIC CPH er vilde med Christina Rohde og hendes fine design af børnetøj, og derfor er vi også stolte af at kunne hjælpe med at finde modeller til hendes fotoskydninger, når de nye kollektioner skal brandes ud! I denne omgang fik de 3 unge pigemodeller, Aura, Amilia og Mille lov til at blive klædt fint på og levere noget skøn attitude i både studie og ude på lokation på Bakken i samarbejde med den dygtige fotograf, Olivia Rohde.

Læs nyheden: Skønne børnemodeller i design fra Christina Rohde
2020-06-05 14:59:07 - Kategorier: Mode

Sometimes Soon fløj børnemodellen Kayeon ind

Det danske street børnetøjsmærke, Sometimes Soon, valgte at flyve vores udenlandske børnemodel Kayeon ind til deres skydning, da hans look heldigvis passede perfekt til den kommende kollektion! Det blev en til en super sej serie med både legende udtryk fra lokationen på Bakken og klassiske fine skud fra studiet hos The Lab.

Læs nyheden: Sometimes Soon fløj børnemodellen Kayeon ind
2020-06-05 14:45:21 - Kategorier: Mode

BOOZT og børnemodeller fra BASIC CPH

Der blev ikke sparret på attitude, farver, poseringer og kreative tiltag, da en ny kollektion skulle skydes for BOOZT og de havde valgt at booke modeller hos BASIC CPH. Vores søde modeller, Nicolas, Sienna, My, Oliver og Liam kørte en smuttur til Malmö, hvor BOOZT havde besluttet skydningen skulle foregå i denne omgang. Det blev til en skøn dag med masser af energi og vi er stolte af resultatet!

Læs nyheden: BOOZT og børnemodeller fra BASIC CPH