Vi benytter cookies. Læs om dem her. Ved at browse vores site, accepterer du vores privatlivspolitik

Cookies used by BASIC CPH
2022-09-16 14:53:24 - Kategorier: Kampagne, Mode, Model jobs, Modeller

ZARA på fotoskydning med seje børnemodeller fra BASIC COPENHAGEN KIDS

BASIC CPH er endnu engang stolte af, at kunne præsentere et stærkt samarbejde med det store spanske brand, ZARA. Hvor vi bookere på bureauet tidligere har fløjet vores unge modeller til Spanien for at skyde billeder (senest tilbage i 2019), så skulle det store brand nu skyde i den populære storby, København og her var BASIC CPH klar til at levere de skønne ansigter.

Læs nyheden: ZARA på fotoskydning med seje børnemodeller fra BASIC COPENHAGEN KIDS
2022-04-21 14:29:36 - Kategorier: Kampagne, Mode, Model jobs, Modeller

Fine børnemodeller i fine designs for Noa Noa Miniature

Der er aldrig sparet på fine mønstre og styles fra det populære børnetøjsmærke Noa Noa Miniature og nu er de nyeste kampagne billeder fra SS22 akkurat lanceret, hvor du her finder BASIC COPENHAGEN KIDS' to unge skønne pige modeller, Aliyah og Nisa, som efterhånden begge er blevet erfarne modeller for det super seje brand. Du finder dog også mange andre ansigter fra BASIC COPENHAGEN KIDS hos det fine brand og måske er dit barn den næste børnemodel, hvis profilen matcher? ;-)

Læs nyheden: Fine børnemodeller i fine designs for Noa Noa Miniature
2021-10-14 15:07:33 - Kategorier: Kampagne, Mode, Model jobs, Modeller

Mønstre, farver og fine børnemodeller hos Christina Rohde

Få et farverigt og smukt blik på SS21 kollektionen fra den dygtige børnetøjsdesigner, Christina Rhode, der bookede Mille, Aura og Luna til den skønneste blomstereksplosion af en skydning. Der var fuld smæk på mønstre, farver og udtryk i studiet - og vi nyder at se de smukke resultater gang med vores dygtige børnemodeller gang på gang. Vi håber på mange flere bookinger fra den skønne designer i fremtiden, så vi kan nyde endnu flere fine billeder og oplevelser for vores pigemodeller.

Læs nyheden: Mønstre, farver og fine børnemodeller hos Christina Rohde
2021-03-23 13:21:53 - Kategorier: Kampagne, Mode, Modeller

Racoon Outdoor's stærke samarbejde med børnemodeller fra BASIC CPH

Artiklen deler et af BASIC CPH's stærke samarbejder med det fine og opfindsomme børnetøjsmærke Racoon Outdoor. Helt tilbage fra 2015 har bureauet nemlig haft fornøjelsen af, at finde nye skønne drenge- og pigemodeller til fotoskydninger af de kollektioner, som børnetøjsmærket stod klar til at lancere. Du kan læse om, hvordan vi forholder os til samarbejdet, se et udsnit af de seneste fine billeder og finde links til andre artikler i samme kategori.

Læs nyheden: Racoon Outdoor's stærke samarbejde med børnemodeller fra BASIC CPH
2020-08-27 11:07:15 - Kategorier: Kampagne, Mode, Model jobs, Modeller

MOLO børnemodeller med attitude

BASIC COPENHAGEN KIDS er super glade for at have et løbende samarbejde med det velkendte børnetøjmærke, MOLO og viser dig her den seneste AW20 kollektion fra det seje brand samt linker til vores online ansøgningsskema, hvis du eller dit barn også går med en modeldrøm i maven og har lyst til at søge om chancen.

Læs nyheden: MOLO børnemodeller med attitude
2020-06-06 10:47:34 - Kategorier: Mode, Model jobs, Modeller

Skønne børnemodeller i design fra Christina Rohde

BASIC CPH er vilde med Christina Rohde og hendes fine design af børnetøj, og derfor er vi også stolte af at kunne hjælpe med at finde modeller til hendes fotoskydninger, når de nye kollektioner skal brandes ud! I denne omgang fik de 3 unge pigemodeller, Aura, Amilia og Mille lov til at blive klædt fint på og levere noget skøn attitude i både studie og ude på lokation på Bakken i samarbejde med den dygtige fotograf, Olivia Rohde.

Læs nyheden: Skønne børnemodeller i design fra Christina Rohde
2020-06-05 14:59:07 - Kategorier: Mode

Sometimes Soon fløj børnemodellen Kayeon ind

Det danske street børnetøjsmærke, Sometimes Soon, valgte at flyve vores udenlandske børnemodel Kayeon ind til deres skydning, da hans look heldigvis passede perfekt til den kommende kollektion! Det blev en til en super sej serie med både legende udtryk fra lokationen på Bakken og klassiske fine skud fra studiet hos The Lab.

Læs nyheden: Sometimes Soon fløj børnemodellen Kayeon ind
2020-06-05 14:45:21 - Kategorier: Mode

BOOZT og børnemodeller fra BASIC CPH

Der blev ikke sparret på attitude, farver, poseringer og kreative tiltag, da en ny kollektion skulle skydes for BOOZT og de havde valgt at booke modeller hos BASIC CPH. Vores søde modeller, Nicolas, Sienna, My, Oliver og Liam kørte en smuttur til Malmö, hvor BOOZT havde besluttet skydningen skulle foregå i denne omgang. Det blev til en skøn dag med masser af energi og vi er stolte af resultatet!

Læs nyheden: BOOZT og børnemodeller fra BASIC CPH