2021-03-23 13:21:53 - Postet i Kampagne Postet i Mode Postet i Modeller

Racoon Outdoor's stærke samarbejde med børnemodeller fra BASIC CPH

Ny kollektion med nye skønne drenge- og pigemodeller fra børnebureauet BASIC COPENHAGEN KIDS

Så er den officielle nye spring/summer kollektion fra børnetøjsmærket Racoon Outdoor kommet ud og her har modelbureauet BASIC CPH igen haft fornøjelsen af, at finde et skønt hold af børnemodeller til store smil, legende udtryk og iklædning af fine nye styles. Hos Racoon Outdoor er de nemlig, som de selv skriver, ligesom børn - cool, opfindsomme og altid nysgerrige, når de finder deres bedste løsninger til at holde børn i alderen 0-9 år tørre, varme og glade i alt slags vejr. Og det er lige præcis dette, som BASIC CPH's drenge- og pigemodeller hjælper med at få frem på bedste vis, når de flere gange om året bookes ud til spændende nye skydninger med børnetøjsmærket.

 

Børnebureauet med de mange søde trofaste kunder

I galleriet, i artiklen her, er et fint udsnit af forårsstemning fra et lyst og lækkert studie, som børnemodellerne denne gang skulle slå sig løs i. Det er dog som nævnt ikke første gang, at Racoon Outdoor booker drenge- og pigemodeller hos BASIC COPENHAGEN KIDS. Helt tilbage fra 2015 har vi bookere her på modelbureauet nemlig haft fornøjelsen af, at være i dialog med børnetøjsmærket et par gange om året, når deres nye fine kollektioner skulle fotograferes til deres hjemmeside, kataloger og sociale medie kanaler. Hos modelbureauet sætter vi stor pris på disse slags kunder, som leverer fast modelarbejde til mange af vores søde børnemodeller og derfor sørger vi også for, at tilbyde nogle gode faste booking aftaler til kunder som Racoon Outdoor, så de også føler og ved, at vi sætter stor pris på det trofaste samarbejde og har lyst til at fortsætte den gode proces. Vores børnemodeller kommer desuden altid retur med gode oplevelser i bagagen og så får vi de skønneste billeder tilsendt efterfølgende, som både børnemodellernes portfolier og BASIC CPH's instagram og BASIC CPH's facebook får fornøjelsen af at kunne dele.

 

BASIC COPENHAGEN KIDS har fokus på de skønne børnemodeller

For nylig fik BASIC CPH relanceret deres platform og her fik blandt andet 'KIDS kategorien' sin helt egen hjemmeside og 'BASICCOPENHAGENKIDS' instagram, som tillader vores skønne drenge- og pigemodeller at skinne 100% igennem hos de af vores besøgende kunder, der kun leder efter model børn i alderen 0-14 år til kommende model jobs. I blandt disse kunder kan du f.eks finde andre trofaste mærker, som du kan læse meget mere om i artiklerne BASIC CPH's børnemodeller på fotoskydning med Jack & Jones Junior eller Molo modeller med attitude. På både hovedsiden hos BASIC CPH og hos underkategorierne, KIDS, PRO, SPORT, PLUSSIZE og HÅND & KROP kan du finde nemlig finde fanen 'nyheder', som sætter fokus på artikler, der beskriver mange af vores modeljobs, stærke samarbejder og procedurer indenfor de individuelle kategorier.

Er vi så heldige, at du bliver du inspireret af artiklerne og har du et barn, der elsker kameraet med sin udadvendte energi og eventyrlyst, så husk du altid kan udfylde vores online ansøgningsskema her på hjemmesiden, så vi kan tage et kig på, om din skønne dreng eller pige kan blive den næste barnemodel eller teenagemodel hos BASIC COPENHAGEN KIDS. Vi arbejder med alt fra model jobs hos børnetøjsmærker og legetøj til model castings til reklamefilm og tv-serier.