2020-08-27 11:07:15 - Postet i Kampagne Postet i Mode Postet i Model jobs Postet i Modeller

MOLO børnemodeller med attitude

Børnemodeller på fotoskydning med det populære børnetøjsmærke Molo

BASIC COPENHAGEN KIDS er super glade for at have et løbende samarbejde med det velkendte børnetøjmærke, MOLO. De producerer alt fra klassiske lookbook skud til kreative katalogskydninger - og går efter modeller med den helt rigtige attitude til deres farverige og cool univers. Igennem de seneste år har børnemodellerne fra BASIC COPENHAGEN KIDS både være piger og drenge fra de helt små aldre til de større pre teenagere, som alle har fået fornøjelsen af at blive iklædt alt fra suits i de sejeste print til bøllehat og fine skørter.

Her i artiklens galleri er et fint udsnit af den seneste AW20 produktion med vores skønne ansigter! Vi glæder os allerede til meget mere fra det seje brand og vores lige så seje modeller!

Bliv børnemodel hos BASIC COPENHAGEN KIDS

Har du eller dit barn også en modeldrøm i maven samt smiler løs til kameraet med din udadvendte energi og eventyrlyst? Så husk du altid kan udfylde vores online ansøgningsskema her på hjemmesiden, så vi kan tage et kig på, om du kan blive den næste barnemodel eller teenagemodel hos BASIC COPENHAGEN KIDS. Vi arbejder med alt fra model jobs hos børnetøjsmærker og legetøj til model castings til reklamefilm og tv-serier.