2022-04-21 14:29:36 - Postet i Kampagne Postet i Mode Postet i Model jobs Postet i Modeller

Fine børnemodeller i fine designs for Noa Noa Miniature

Vi byder foråret velkommen med de skønneste børnemodeller iklædt den nyeste kollektion fra Noa Noa Miniature

Der er aldrig sparet på fine mønstre og styles fra det populære børnetøjsmærke Noa Noa Miniature, der lader os inspirere til den moderne bohemestil ved at kombinere både romantiske og sjove detaljer samt enkle, nordiske designtraditioner med valget af naturlige materialer.

Nu er de nyeste kampagne billeder for SS22 akkurat lanceret og her finder du BASIC COPENHAGEN KIDS' to unge skønne pige modeller, Aliyah og Nisa, som efterhånden begge er blevet erfarne modeller for det super seje brand. Det er nemlig ikke første gang, at Noa Noa Miniature har fået fornøjelsen af de to børnemodeller på job, da de under de sidste par fotoskydninger har valgt at genbooke de to piger grundet de gode oplevelser med dem på tidligere lokationer. Som modelbureau er vi altid rigtig glade for, at kunne skaffe vores modeller disse slags gode muligheder for at få "fast" arbejde igennem vores søde kunder.

 

Søde børnemodeller i mange størrelser og typer

Det er dog ikke kun disse to søde pige modeller, som du finder hos det skønne tøj brand. BASIC COPENHAGEN KIDS er nemlig også så heldige tidligere, at have leveret børnemodeller til både deres kampagner og nuværende kollektionsskydning i studie og her finder du et mix af både dygtige drenge og piger i flere aldre. Hvis du tjekker deres instagram og hjemmeside ud, kan du blandt flere andre, finde vores søde Vilda og Emily samt de endnu yngre drenge Alexander og Winston, der også var med på de sidste fotoskydninger.

 

Husk at opdatere dit barns profil til spændende muligheder

Det er selvfølgelig begrænset, hvor længe børnemodeller kan have "faste" bookinger for et brand, da de fleste brands også arbejder med bestemte størrelser og dermed begrænser sig til disse ved bookinger af børn til fremvisning af det ved fotoskydninger. Derfor er det også vigtigt, at dit barns størrelser på profilen matcher med, hvordan de løbende vokser. På den ene side, fordi det er hamrende surt for barnet, kunden og os på bureauet, at risikere at skulle sende et barn hjem fra en fotoskydning, hvis de ikke passer målene alligevel. På den anden side, fordi dit barn kan være vokset ind i den helt rigtige størrelse og dermed passe perfekt som den næste børnemodel for en kunde. På BASIC CPH sidder vi bookere hver dag og sender bud afsted på skønne ansigter til kunder og her øger du derfor dit barns odds for en booking, hvis vi kan se opdateringen er "up to date". Vi anbefaler, at man via mail til os, sender præcis opdateret højde (ikke tøj str.) og sko str. på børn ca. hver 3-4 måned.

Vellignende billeder er selvfølgelig også altid et krav, men en gang imellem kan blot friske billeder med samme look også være godt, da vi har mange tilbagevendende kunder, som kan få øjnene op på ny for en model hos os. Se blogposten på hovedsiden med vores guide til den bedste online portfolio, hvis du er frisk på at lege lidt med kameraet derhjemme eller skriv til en af os bookere for at få en tid i vores fotostudie, hvor vores fotograf står klar til at tage et sæt friske billeder af dig for 300.- :-)