2021-10-14 15:07:33 - Postet i Kampagne Postet i Mode Postet i Model jobs Postet i Modeller

Mønstre, farver og fine børnemodeller hos Christina Rohde

BASIC COPENHAGEN KIDS modeller i flot og farverigt børnetøj

Modelbureauet vil absolut helst ikke vælge favoritter hos vores kunder, men vi kan nu ikke lægge skjul på at børnetøjsdesigneren, Christina Rohde har imponeret os mere end et par gange og vi bookere altid bliver super glade for at se de kreative designs på vores smukke pigemodeller. Christina Rohde's univers byder nemlig på et skøn væld af farver, mønstre, blomster, kreative locations og opsætninger, som vores unge børnemodeller får fornøjelsen af at være en del af, når de bliver booket til en skydning med dette brand. I artiklens billedegalleri er vi sikre på, at du også vil imponeres af det gennemførte og kreative udtryk, som finder sted i de forskellige billeder med Mille, Aura og Luna, der denne gang kom i studie på Østerbro med fuld smæk på!

Især Mille og Aura har efterhånden fået rig erfaring med andre brands også, og bliver du som kunde interesseret i at også at booke en af dem eller få hjælp til booking af lignende skønne typer, så find bookernes kontaktinfo under "kontakt" her på siden og så er vi altid klar til at hjælpe dig med en nem og hurtig løsning!

 

En hjemmeside med fokus på børnemodeller

BASIC COPENHAGEN KIDS er en underafdeling hos BASIC CPH, hvor modelbureauet stiller skarpt på vores 0-14 årige unge pige- og drengemodeller. Derfor lancerede vi også kategoriens helt egen hjemmeside i 2020, så vores kunder endnu bedre kunne navigere i dette skønne segment. Her på hjemmesiden har du nemlig mulighed for at søge eksklusivt blandt børnene, læse nyheder om tidligere skønne samarbejder, som f.eks. denne artikel og lignende om LEGO, Molo og Boozt samt kunde- og modeludtalelser og vejen til selv at søge om at blive børnemodel hos modelbureauet. Vi optager løbende nye ansigter ud fra de mange ansøgninger, som vi har fornøjelsen af at få ind hver dag og repræsenterer drenge- og pigemodeller både fra Danmark og andre steder rundt i verden.  Husk du som ansøger altid kan forvente et svar indenfor 2-3 uger og at vi vender retur uanset om du optages eller ej. Vi ville ønske, at vi kunne repræsentere alle skønne modeller, der har interessen, men har du fået et nej, så er det blot fordi vi ikke mangler din type i bureauet lige nu eller at vi desværre ikke mener, at kunne tilbyde dig jobs ud fra de efterspørgsler, der kommer ind fra de kunder, som vi har pt.

 

Følg med hos os på Instagram

Få chancen for at for øje på din skønne dreng eller pige via BASIC COPENHAGEN KIDS helt egen instagram. Her poster vi løbende "face of the day" fra vores fine database af børnemodeller og lader kunderne blive inspireret til deres næste booking. Du kan selvfølgelig også finde flere af ansigterne på BASIC CPH's oprindelige instagram, hvor der derimod deles alle aldersgrupper af modeller fra hovedsiden, behind the scenes klip, sjove indblik fra fotoskydninger og meget mere. Vi bliver altid glade, når flere har lyst til at følge med og smider et like i ny og næ, så vi kan få en fornemmelse af, hvad der er interesse for at se mere af fra modelbureauet og branchen!