2022-09-16 14:53:24 - Postet i Kampagne Postet i Mode Postet i Model jobs Postet i Modeller

ZARA på fotoskydning med seje børnemodeller fra BASIC COPENHAGEN KIDS

BASIC CPH er endnu engang stolte af, at kunne præsentere et stærkt samarbejde med det store spanske brand, ZARA. Hvor vi bookere på bureauet tidligere har fløjet vores unge modeller til Spanien (senest tilbage i 2019) og Island (tidligere i år) for at skyde billeder , så skulle det store brand nu skyde i den populære storby, København og her var BASIC CPH klar til at levere de skønne ansigter.

 

Modelbureauet arbejder for sine modeller

Der er ingen tvivl om, at BASIC CPH har en masse skønne voksne- som børnemodeller at byde ind med og vi har også siden den allerførste kontakt til det store brand, sørget for løbende at sende nye eller opdaterede skønne profiler til dem, så de har kunne lade sig inspirere og lokke til at kigge mere vores vej. Det gav pote på ny og ZARA Kids havde i første omgang uset sig en firkløver af søde pigemodeller fra BASIC COPENHAGEN KIDS, der passede lige til deres ønsker og stil for den kommende fotoskydning. Smukke Aia, Ellie og tvillingerne Laura og Mille stod klar til fitting og 2 dages fotoskydning rundt i København på fine lokationer med både film og video i det smukke vejr.

ZARA havde allieret sig med produktionsselskabet The Lab og den seje fotograf, Rasmus Weng Karlsen samt et hav andre dygtige kreative folk, som fælles skulle have dette til at lykkes og selv i de sidste dage op til fotoskydningen blev der hastigt taget de afgørende beslutninger for det store setup. Udover de 4 søde børnemodeller, så var der også pludselig efterspørgsel på en række knivskarpe voksen modeller og BASIC CPH fandt hastigt en præsentation frem af erfarne ansigter, som ZARA kunne vælge i mellem.

 

BASIC CPH fik sine første voksen modeller på til ZARA

Det var med stor begejstring, at ZARA igen kom retur og havde vurderet at hele seks BASIC CPH modeller havde stort potentiale til at blive booket og hermed endte vores erfarne Martin, Thomas, Jenny, Sergi, Andreas og Nasima også på den store fotoskydning. Det er første gang, at ZARA har valgt også at inkludere voksen modeller og vi ser derfor stort potentiale i et fortsat stærkt samarbejde med det spanske brand, som løbende har fotoskydninger rundt i hele verden.

Siden denne større fotoskydning har ZARA også allerede suppleret med yderligere to fotoskydninger sammen med vores unge pigemodeller. Vi er stolte af, at de har gjort så godt et indtryk og det bekræfter os blot i, at det længerevarende arbejde mod at få opbygget et godt samarbejde, absolut kan betale sig og blot er en win-win situation for både vores skønne modeller og os som bureau.

 

Vigtigheden i en god og opdateret profil

Har du en profil hos BASIC CPH, så er det den største opfordring, at du holder den så opdateret og skarp som mulig. Vi tilbyder en fotosession i studiet på vores kontor på Nørrebro og vil alle dage anbefale, at du uanset, om du selv kender en fotograf, får taget en række professionelle billeder, som kan sætte rammerne for din portfolio hos os. Et stærkt hovedbillede kan gøre den store forskel for, at kunderne lige får øje på dig på siden og vi kan sende kunderne et super godt sedcard til præsentation. Derudover prioriterer vi bookere på BASIC CPH altid at sende de friske og opdaterede profiler ud til kunder, fordi vi kan regne med look og størrelser, og dermed er odds for bookinger også større. Skriv til en af bookerne under kontakt såfremt du ønsker en tid hos os eller send friske billeder, hvis du har noget godt opdateret materiale liggende.

Psst.. du kan allerede finde nogle af de fine billeder fra produktionen på ZARA KIDS' instagram.